Butiksstädning

”Låt oss sköta dina viktiga affärsytor”

Från 298:- timmen

Nordena städar butik, butikstädning

Butiksstädning i Stockholm

nordena fav

Är det liv och rörelse i din lokal? Då är det viktigt med professionella rutiner för att fräschören på alla ytor i lokalen. Vi har över 20 års erfarenhet av butiksstädning Stockholm och är proffs på att hålla rent året runt, dygnet runt.

Kundens första viktiga intryck skapas av känslan när de stiger in i lokalen. Alla sinnen kopplas på. Dofter, färger och synintryck påverkas av blanka ytor, rena golv, hyllor och speglar och fönster.

Recensioner

Deras enastående arbete med att hålla vårt café, Franklin Café, skinande rent och välkomnande. Det som särskilt imponerar på mig är deras engagemang för miljön, vilket visar sig genom deras användning av ekologiska städprodukter.
Det är inte bara våra gäster som uppskattar renligheten och den fräscha miljön, utan även vi som arbetar här känner en stor skillnad.
Nordenas personal är alltid vänlig, professionell och effektiv.

Theodora Gkoutzamani
Franklin Café

Visa mer...

Vi har från start haft en tydlig och bra dialog med Nordena. De anpassar sig efter våra behov, är flexibla när vi vill ha extra arbete utfört. Vår verksamhet är igång dygnet runt. Det krävs det rutiner som fungerar för alla, så att medarbetare och kunder alltid får ett bra första intryck av företaget.

Silex är specialiserade på tekniklösningar och mjukvaruutveckling och tecknade avtal med Nordena när vi köpte fastigheten för ett år sedan.
Då startade med att göra ett fantastiskt jobb med buskar och träd. Nu ser det jättefint ut när man anländer till vårt företag. Medarbetare och kunder får ett bra intryck av oss som företag. Det ska vara trevligt att komma till jobbet och nu möts alla som kommer hit av en välskött omgivning.

Anna

Visa mer...

Vi har anlitat Nordena i åtta år och alltid varit nöjda. För oss är det viktigt att de inte städar på dagarna när vi arbetar och tar emot kunder. De städar hos oss på helgerna. Det är rent när vi kommer till jobbet för att ta oss an en ny vecka.

Vi är en webbyrå i Stockholm som arbetar med utveckling och förvaltning av webbplatser för många högprofilerade kunder. Våra lokaler måste representera den kvalitet vi står för. Känslan av att det är rent och fräscht är självklar del i det.

Erik

Visa mer...

Balmain är en av Stockholms mest exklusiva salonger. Självklart är det viktigt för oss att ge ett fräscht och rent intryck. Vi är jättenöjda med Nordena.

Salongen är elegant inredd med svart trägolv. Snyggt men knepigt eftersom allt syns direkt. Det är ett svårt golv, som lätt blir smutsigt. Men vi tycker golvet håller sig rent länge efter det att Nordena varit här.
Samtidigt gör de alltid det lilla extra, som till exempel att ta disken och tvätta handdukarna. Vi upplever att de anstränger sig. Det uppskattas av oss som jobbar här. Det är superbra.

Wilma

Visa mer...
nordena butiksstadning IMG 2808 copy

Vi har över 20 års erfarenhet av butiksstädning Stockholm, i detaljhandel med olika slags butiks- och livsmedelsbutiker. Inget är för stort, eller för litet för att vi ska ta oss an uppdraget. Alla våra medarbetare är vänliga, välutbildade och insatta i de säkerhetsföreskrifter som gäller för butikslarm, kortläsare och hantering av nycklar.

Vårt sätt att arbeta är metodiskt, miljövänligt och modernt. Resultatet ökar trivseln hos kunder, personal och leverantörer. Det är bra för affärerna. Speciellt i livsmedelsbutiker, där hygien och renlighet är en avgörande faktor.

Vi arbetar professionellt med moderna maskiner för golvvård och behandling av träunderlag. Vi är noggranna och diskreta. Vi anpassar arbetet efter de öppettider och rutiner som minst stör verksamheten. Det ska inte märkas så mycket när vi är på plats, men det ska kännas att vi har varit där.

I ett uppdrag ingår:

Vi erbjuder även: