Förstklassig
kontorsstädning i Stockholm

Låt oss sköta
dina viktiga affärsytor

Från 298:- timmen

Förstklassig
kontorsstädning i Stockholm

Låt oss sköta
dina viktiga affärsytor

Från 298:- timmen

Kontorsstädning i Stockholm

Nordena erbjuder den expertis, erfarenhet och utrustning som behövs för att utföra en förstklassig kontorsstädning i Stockholm. Vår ambition är att alltid tillhandahålla tjänster av hög kvalitet till våra kunder, vilket bidrar till en mer trivsam och behaglig arbetsplats.

Behoven för kontorsstädning i Stockholm

Vid kontorsstädning i Stockholm tar vi hand om allt från arbetsplatser, kontorslandskap, matsalar och rastutrymmen till toaletter. Vanligt förekommande arbetsuppgifter inkluderar dammsugning, golvmoppning, tömning av sopkorgar, avdammning av skrivbord, samt rengöring av köksredskap, apparater, speglar, fönster och dörrhandtag. Vi erkänner att varje arbetsplats har unika städbedräv och att de tjänster som efterfrågas kan variera stort. På Nordena är vi anpassningsbara och erbjuder våra kunder en mängd tillvalstjänster och specialanpassade lösningar skräddarsydda för just deras kontorsmiljö. Har ni särskilda önskemål? Tveka inte att meddela oss. Vårt mål är att möta era behov på bästa möjliga sätt.

Toaletter och våtutrymmen

Våtutrymmen och toaletter får särskild uppmärksamhet i vår städrutin. Det är viktigt för oss att upprätthålla en hög standard av renlighet och hygien i dessa utrymmen för att förhindra oönskade lukter och avlagringar. För att garantera bästa möjliga hygiennivå använder vi olika trasor för varje toalett samt för handfat, speglar, ljusknappar och dörrhandtag. Vi väljer rengöringsmedel som är effektiva samtidigt som de är skonsamma och lägger stor vikt vid en grundlig rengöringsprocess som inkluderar skrubbing, polering och rengöring för att säkerställa att varje yta är fullständigt ren.

Städning av lunchrum och kök

Att hålla köket och lunchrummen rena är en viktig aspekt av våra tjänster på Nordena. Vi inser betydelsen av ett rent och inbjudande kök, inte bara för arbetsglädjen utan också för matupplevelsen, för både anställda och eventuella gäster. Köket eller matsalen blir ofta en central punkt där personalen samlas för en välbehövlig paus, för att avnjuta en kopp nybryggt kaffe och för att umgås med kollegor i en avkopplande miljö.

Kontorsstädning av allmänna ytor:

Kontorsstädning av toaletter:

Kontorsstädning i köket och fikarummet:

nordena kontorsstadning i stockholm nordena favicon copy

Skräddarsydda tjänster:

Individuellt anpassade städtjänster för alla kontor

Vi erbjuder skräddarsydda städlösningar för varje kontor i Stockholm, utformade för att motsvara era unika behov. Vårt mål är att bidra till en ökad trivsel på er arbetsplats genom att tillhandahålla det där lilla extra. Utöver standardstädning erbjuder vi även ytterligare bekvämligheter som leverans av snittblommor, uppläggning av fruktfat och frukostservice. Dessutom är vi redo att assistera med vaktmästeritjänster, inklusive byte av ljuskällor och utförande av mindre reparationer.

Nordena lägger stor vikt vid att uppfylla våra kunders specifika önskemål genom att erbjuda en tjänst som är anpassad till just deras verksamhet. Detta betyder att vår städtjänst är flexibel och kan anpassas efter era behov och förändras över tiden. Vår tjänst för kontorsstädning i Stockholm är utformad för att vara smidig, vilket gör att ni enkelt kan justera omfattningen av städtjänsten och städningens frekvens baserat på era specifika behov och olika tider på året. Med Nordena får ni tillgång till en kontorsstädningstjänst som är flexibel, anpassningsbar och skräddarsydd för att tillgodose era unika förväntningar och omständigheter.

Nordena erbjuder högkvalitativ kontorsstädning i Stockholm med skinande resultat

Nordena levererar toppklassig kontorsstädning och lysande resultat genom vårt erfarna team av städprofessionella. Vi använder oss av den senaste städteknologin och miljövänliga rengöringsmedel för att garantera att ert kontor är väl omhändertaget, rent och välkomnande. Vi är fast övertygade om att en välskött arbetsmiljö inte bara skapar ett positivt första intryck hos besökare, utan även stödjer produktivitet och välbefinnande hos personalen. Med vår omfattande erfarenhet inom kontorsstädning i Stockholm förstår vi vikten av en ren, säker och behaglig arbetsmiljö.

Villkor för kontorsstädning i Stockholm

Nordena är dedikerade till att uppfylla våra kunders behov genom att skräddarsy vår städservice efter deras specifika verksamhetskrav. Detta innebär att vår städningstjänst är anpassningsbar, möjliggör justeringar baserade på aktuella behov och eventuella förändringar som kan uppstå över tid. Vår tjänst för kontorsstädning i Stockholm erbjuder stor flexibilitet; ni har möjlighet att justera omfattningen av städningen och välja hur ofta städningen ska ske, beroende på era önskemål och de variationer som kan bero på säsong. Med Nordena får ni tillgång till en kontorsstädningstjänst som inte bara är flexibel och anpassningsbar, utan också noggrant utformad för att motsvara just era specifika behov och förhållanden.

Vi skräddarsyr städtjänster helt efter era behov och erbjuder städning så ofta som ni önskar, vare sig det rör sig om daglig städning eller mer sporadiska insatser. Vi tillhandahåller all nödvändig städutrustning och vid regelbunden städning kan vi även förvara städvagnar och material direkt på er plats för enklare tillgång. Skulle något oväntat ske och en skada uppstå under städprocessen, är ni skyddade genom vår försäkring. Vi är stolta över att all vår personal arbetar under kollektivavtal, och vi strävar efter att erbjuda er samma städpersonal vid samma tidpunkt varje vecka. Utöver kontorsstädning tillhandahåller vi även tjänster såsom byggstädning, städning av butiker, flyttstädning och fönsterputs. Det är inte nödvändigt för er att vara närvarande under städningen om ni inte önskar det; vårt team är van att starta tidigt på morgonen och avslutar vanligtvis arbetet under förmiddagen. Vi arbetar i större delen av Stockholm: Stockholms innerstad, Solna, Bromma, Kista och Sollentuna med omnejd. Kontakta oss idag för den bästa lösningen för er kontorsstädning!

Kontakta oss på telefon 08-684 19 764 eller fyll i kontakt formuläret så återkommer vi inom 24 timmar.