Effektiv och Pålitlig Kontorsstädning Vasastan,
Östermalm och hela Stockholm

Låt oss sköta
dina viktiga affärsytor

Från 298:- timmen

Effektiv och Pålitlig Kontorsstädning Vasastan,
Östermalm och hela Stockholm

Låt oss sköta
dina viktiga affärsytor

Från 298:- timmen

Kontorsstädning Vasastan, Östermalm och hela Stockholm

nordena fav

Nordena har lång erfarenhet av kontorsstädning Vasastan, Östermalm, Stockholm och vet vad som krävs för att ert kontor ska erbjuda en trevlig arbetsmiljö. För att höja trivselfaktorn ytterligare erbjuder Nordena även det lilla extra för kontoret; vi ser till att fylla på med fräscha snittblommor på borden, ställer ut fruktfat eller fixar frukosten. Med Nordena är kontoret alltid fräscht och välkomnande – inte bara på ytan.

Kontorsstädning Vasastan

Att bibehålla ett rent och representativt kontor är avgörande för att göra ett gott intryck på både kunder och partners. Nordenas tjänster täcker allt från städning av kontorsrum, konferensutrymmen, lunch- och fikarum till toaletter, allt för att säkerställa att ert arbetsutrymme inte bara är rent utan också bidrar till en behaglig arbetsatmosfär. Det är välkänt att en ren och trevlig arbetsmiljö är grundläggande för både trivsel och produktivitet.

För oss på Nordena är det även viktigt att vår verksamhet är hållbar. Vi använder därför endast miljövänliga rengöringsprodukter och effektiva städmetoder som är skonsamma både för människa och miljö. Vårt engagemang för kvalitet och noggrannhet genomsyrar allt vi gör, och vi anpassar våra tjänster efter just era specifika behov och önskemål. När ni väljer Nordena, väljer ni en städtjänst som lämnar garantier för ett skinande rent kontor varje gång.

Kontorsstädning för det moderna kontoret

Städmoment lunch- och fikarum:

Städmoment kontorsutrymme:

Städmoment toaletter: