Markskötsel av utomhusmiljöer kring fastigheter

Recensioner

Vi har anlitat Nordena för snöröjning och gräsklippning i tre år. Sedan oktober 2023 sköter de även städningen i våra 11 portar. Det fungerar mycket bättre än tidigare. De är noggranna, byter moppar ofta, torkar av räcken och ser till att det blir rent och fräscht.

Vi hittade Nordena genom att tips från en kompis som är fastighetsskötare i en stor bostadsförening. Allt har fungerat bra sedan start. Vi har god kommunikation, det är bara att ringa dygnet runt, så svarar de i telefonen.
Vår bostadsrättsförening består av tre hus som ramar in tre gröna innergårdar med buskar och träd. För oss har det varit viktigt att de kommer och plogar så fort det faller snö och det har de gjort. Detsamma gäller gräsklippning, de kommer när det behövs, inte när gräset är torrt och det inte växer så mycket.

Peter, styrelsemedlem i brf Akvamarinen 3 i Solberga med 66
lägenheter och 11 portar.

Visa mer...

Nordena började arbeta med våra uppdrag 2017. Vi är en stor förening, med höga krav. Många människor passerar varje dygn, det är mycket att hålla rent, varje vecka, året runt.

Till en början fick Nordena markskötsel och trädgårdsskötsel genom en upphandling. Vi utökade snart uppdraget till snöröjning och trappstädning. För mig var det viktig att det alltid går att få tag i Gregor som är ansvarig. Han svarar alltid i telefonen, eller hör av sig tillbaka snabbt och kommer gärna förbi på en kopp kaffe.
Norden är ett personligt företag som noggrant utför alla sysslor. Behövs något extra arbete utföras är det inga problem. Vi har haft många snöröjare, men Gregor är i en klass för sig. Han förstår att han behöver investera i maskiner och material som gör att företaget kan leverera på topp. Den nya snöröjningstraktorn är ett exempel på det.
Personalen är jättebra. Jag är imponerad över att Gregor hittar så duktiga personer. Dessutom är han inte rädd för att själv hugga in.

Rita, fd kanslist på föreningskontoret i BRF Tele i Hägersten
som omfattar 30 hus, 84 portar och 516 lägenheter

Visa mer...

Vi är en stor förening och Nordena sköter allt prickfritt sedan åtta år tillbaka. För mig är det viktigt att företaget sköter sina åtaganden utan krångel. Nordena är noggranna.

Vi har god kontakt med Gregor, som i sin tur är bra på att arbetsleda sin personal. Han lyckas få alla att förstå hur viktigt det är för de boende att det är rent i trapphuset, att gräset är klippt, trädgården fin och snön röjd när det är vinter.
Först fick de uppdraget att sköta trädgårdytorna, sedan snöröjning. Eftersom vi var nöjda med det fick de ta över trappstädningen.
Trappstädningen är en tuff uppgift i 22 hus och 59 portar. Nordena har behållit sitt uppdrag trots hård konkurrens och trots att nästan hela styrelsen är utbytt. Att ha samma bolag i åtta år är nog ovanligt i den här branschen. Det visar hur nöjda vi är.

Johnny, arbetsledare och fastighetsskötare brf
Tellusborg i 20 år.

Visa mer...

Vi har från start haft en tydlig och bra dialog med Nordena. De anpassar sig efter våra behov, är flexibla när vi vill ha extra arbete utfört. Vår verksamhet är igång dygnet runt. Det krävs det rutiner som fungerar för alla, så att medarbetare och kunder alltid får ett bra första intryck av företaget.

Silex är specialiserade på tekniklösningar och mjukvaruutveckling och tecknade avtal med Nordena när vi köpte fastigheten för ett år sedan.
Då startade med att göra ett fantastiskt jobb med buskar och träd. Nu ser det jättefint ut när man anländer till vårt företag. Medarbetare och kunder får ett bra intryck av oss som företag. Det ska vara trevligt att komma till jobbet och nu möts alla som kommer hit av en välskött omgivning.

Anna

Visa mer...

Vi tog in Nordena för att vårrusta vår trädgård. Flera lastbilsflak med häckar, träd, grenar och sly. De var snabba att offerera, och till ett rimligt pris. Väldigt proffsigt genomförande, inklusive efterstädning, och allt blev precis som vi önskade.

Visa mer...
markskötsel i stockholm

Vi erbjuder bland annat hjälp med att:

Kontakta oss i dag – vi utför markskötsel året runt!