Kontorsstädning Stockholm Norrort – friskare medarbetare och en effektivare arbetsplats

kontorsstädning Stockholm

Kontorsstädning Stockholm

Nordena ABs kontorsstädning Stockholm är en kontorsstädtjänst för vilken kvalitet är allt. Vi tillhandahåller schemalagd städning på daglig basis som inkluderar centrala kontorsstädtjänster för företag och  privata kunder.

Kontorsstädning är viktigt för ett friskt och produktivt klimat på arbetsplatsen. Ett smutsigt kontor kan negativt påverka dina anställdas moral och göra arbetet svårt, vilket oundvikligen skulle skada ditt företags framgång. Kontorsstädning innebär friskare medarbetare och en effektivare arbetsplats.
Vi kan städa ditt kontor tidigt på morgonen, på dagen eller på kvällen beroende på dina behov. Vi städar enligt ett schema som passar dig och gör allt vi kan för att ge en fläckfri städning med minimala störningar.

Vi erbjuder kommersiella städtjänster i och runt Stockholm.
Oavsett storlek eller skala på lokalerna har vi kompetensen och kompetensen att leverera ett brett utbud av städtjänster med en kvalitet som överträffar dina förväntningar.
Vi skapar en kostnadsfri, skräddarsydd kommersiell städspecifikation utformad utifrån dina krav och behoven hos din personal och byggnaden. Allt är en del av tjänsten!
Nordena AB har en exceptionellt hög standard och det är därför vi är så populära. Vårt team är skickligt, erfarna och genomgår regelbunden utbildning. De vet att kvalitet är lika viktigt för oss som för dig och ditt företag och vi försöker bevisa det varje dag!

kontorsstädning Stockholm

Arbetsplatser i Stockholm är ofta mycket trafikerade och smutsiga. Kontorsstädning är därför en viktig del av att hålla arbetsplatsen ren och fräsch. Vi på Nordena AB utför kontorsstädning varje dag i hela Stockholmsområdet, så du kan alltid vara säker på att ditt kontor är rent. Vi har idag uppdrag i innerstan, såsom Norrmalm, Södermalm och även Norrort.

Norrort är ett område i Storstockholm, norr om Stockholms kommun. Det är, till skillnad från Västerort och Söderort, ingen exakt avgränsad administrativ eller statistisk enhet. Normalt räknas några norr om Stockholm belägna kommuner, som DanderydSollentunaUpplands Väsby och Täby in i begreppet. I mäklarannonser kan ett större område räknas in i Norrort. Ett trettiotal företag använder begreppet i sina namn. De flesta av dem ligger i kommunerna Danderyd, Sollentuna och Täby, men även Järfälla och Vallentuna är vanliga hemorter för dessa företag.

Det finns många sätt att hitta en bra städfirma, men det är inte alltid lätt att veta vilken man ska välja.
Vi har erfarenhet av att städa både små och stora kontor, och vi vet hur man gör det på ett effektivt sätt. Dessa tjänster inkluderar regelbunden kontorsstädning, djuprengöring, desinfektion och covid-städning, kontorsavfallshantering, fönsterputsning, mattrengöring, klädselstädning, kontorsköksstädning och mer. Allt kan inkluderas i din centrala kontorsstädtjänst.

Ett kontraktsstädning i Stockholm och Norrort ger den pålitlighet du behöver med de högkvalitativa städtjänsterna du letar efter. Nordena entreprenad AB tillhandahåller ett brett utbud av städtjänster för kommersiella lokaler utan dolda extrafunktioner.

Vi tillhandahåller schemalagd kontorsstädning i Stockholm med omnejd. Förutom grundläggande kommersiell städning erbjuder vi också en rad tjänster som du kan lägga till i ditt kontrakt efter behov.

Dessa tjänster inkluderar covid-säker städning, fönsterputsning, städning av mattor och klädsel, städning av kök och storkök, djuprengöring, kontorsavfallshantering, städning av gemensamma utrymmen, tvättrumstjänster och mycket mer.

Oavsett ditt företag, oavsett lokal, kan vi designa en kontraktsstädtjänst som levererar den renlighet du kräver till ett pris som är rätt.

 

nordena kontorsstadning Stockholm blogg 4

 

Hur ofta ska ett kontor städas?

Vi rekommenderar att ett kontor städas minst två gång per vecka. Detta är för att hålla det hygieniskt rent och för att minimera smittspridning. Vi använder oss av effektiva virucidal- och bactericidala produkter som uppfyller BS EN 1276.

Skyddar era rengöringsprodukter mot covid?

Ett kontor ska städas så ofta som det behöver. Mycket beror på storleken på kontoret, antalet anställda, verksamhetens karaktär och hur rörigt det blir.
Covid-19 har påverkat oss alla på olika sätt och vi försöker alla hitta sätt att anpassa oss. Ett av de områden som har drabbats hårt är rengöring och städning, då många företag och offentliga platser har minskat eller helt upphört med rengöringstjänster. Detta innebär att det finns ett stort behov av rengöringsprodukter som kan skydda mot covid.

Kontakta gärna vårt säljteam för en skräddarsydd offert!

Varför välja Nordena entreprenad AB för kontorstädning Stockholm?

Nordena entreprenad AB har utvecklat ett rykte om högkvalitativ städning, pålitlig personal och en service som går utöver det vanliga.

Vi har varit etablerade i över 20 år och vi investerar i vår personal och de återbetalar det med lojalitet och en stark arbetsmoral. Vi investerar i träning och utrustning och det höjer oss över mycket av konkurrenterna.

En sådan investering lockar de bästa städarna som finns, varför våra tjänster är så eftertraktade.

Vi är också flexibla. Även om vi arbetar enligt kontrakt, inkluderar dessa kontrakt flexibiliteten att lägga till eller ändra tjänster efter behov. Vi uppskattar att verksamheten förändras hela tiden och du behöver entreprenörer som är villiga att byta med dig. Det är vad vi erbjuder.
Vi erbjuder grundläggande kommersiella kontorsstädpaket för allmänna städtjänster och mer omfattande paket för specialiserade kontorsstädjobb.

 • Sopa alla golv utan mattor med dammopp för att förhindra damm spridning.
 • Fuktmopp alla golv utan mattor.
 • Dammsugning av mattor och mattor
 • Damning av arbetsytor, ytor och kontorsutrustning (t.ex. arkivskåp, hyllor etc.) inom räckhåll
 • Töm papperskorgar och ta bort dem från avfallsområdet.
 • Byt plastfoder vid behov.
 • Damm bord/skrivbord/arbetsstationer.
 • Rengör densamma noggrant när den är rensad från pappersarbete.
 • Rengör och ta bort fläckar och fingeravtryck från entrédörrar.
 • Rengör fönsterbrädorna
 • Rengör och desinficera telefoner.
 • Damm och fukttorka stolar, klockor och bilder.
 • Städning av entréer och korridorer
 • Rengör hissar och trappor
 • Fläckrengöring

Vi erbjuder även:

 • Kontrakt som kan omfatta de flesta typer av kommersiell städning
 • Flexibla arbetstider som passar ditt schema
 • Fullt utbildad och försäkrad personal
 • Konkurrenskraftiga priser med tonvikt på kvalitet
 • Schemalagd kontorsstädning i Stockholm med omnejd

Om du letar efter effektiv, pålitlig kontorsstädning i Stockholm,  kontakta Nordena entreprenad AB för en kostnadsfri offert!