Om Nordena

Långsiktiga samarbeten

Vi värdesätter långsiktiga samarbeten och relationer. Därför har vi en nöjd kund-garanti, och det är avgörande att våra kunder är nöjda med det vi gör. Våra tjänster utförs med högsta kvalitet och service och av medarbetare som bland annat har utbildats inom kundservice. När ni anlitar Nordena kan ni förvänta er ett trevligt bemötande och ett professionellt utförande.

Innovation och teknik

Med vår långa erfarenhet har vi väl utarbetade och fungerande rutiner, men vi är alltid nyfikna på nya lösningar och öppna för att prova dem. Innovativa tekniker och verktyg som kan förbättra verksamheten och effektivisera vårt arbete är intressanta för oss.

En trygg och säker arbetsplats

Våra medarbetare utgör kärnan i vår verksamhet. Som kund kan ni känna er trygga med att våra medarbetare har bra villkor samt rätt kompetens och utbildning, och vi fortbildar i bland annat arbetsmiljöfrågor, miljöarbete och maskinskötsel. Vår personal har kollektivavtal och arbetar enligt ISO-standarden 9001, vilket säkerställer att arbetet utförs på ett fackmannamässigt sätt.

Kontakta oss i dag!

Skicka en offertförfrågan till oss redan i dag. Vi svarar inom ett dygn och bokar in ett personligt möte där vi går igenom era behov och önskemål. Därefter återkommer vi inom kort med ett skräddarsytt offertförslag.