Innergårdar och utemiljöer i Sollentuna

Trädgårdsskötsel Sollentuna

Trädgårdsskötsel Sollentuna

Alla trädgårdar förtjänar att tas om hand på bästa möjliga sätt. Detta är den bestämda uppfattningen som dominerar hos oss på Nordena. Det är den som format vår organisation och våra tjänster till det de är idag. Vi vet om att en trädgård kan tjäna många olika syften om den sköts på rätt sätt. Till att börja med så kan den höja upplevelsen av den fastighet som den finns i anknytning till. För de som bor i, arbetar i eller besöker fastigheten kan den spela en viktig roll för känslan av välkomnande. För att inte tala om känslan en fin trädgård kan göra för förbipasserande och således en hel stadsbild. Vår trädgårdsskötsel Sollentuna kan också syfta till att möjliggöra för diverse aktiviteter i trädgården. Vårt team kan se till att sociala ytor finns där människor kan mötas. De kan också se till att avsätta ytor för barn att leka på eller för människor med gröna fingrar att plantera växter på. Möjligheterna är många och vi ser till att, i samförstånd med dig som kund, se till att trädgården formas efter just din vision.Låter det bra? Ta kontakt med Nordena för att begära gratis offert på trädgårdsskötsel i Sollentuna! Du når oss smidigt via telefon på 08 684 19 764 eller via email på info@nordena.se.

Utomhusmiljön kring en fastighet är det första som möter boende och besökare. Därför börjar första intrycket av en fastighet långt innan en besökare når entrén. Vi erbjuder allt detta under samlingsbegreppet markskötsel Sollentuna.

Paketlösningar

Vill du skapa en vacker trädgård? Räcker inte tiden till?
Beställ någon av våra smarta paketlösningar.

Lilla paket

6 timmar
3100 kr
  • Inkl moms efter RUT

Valfritt arbete i din trädgård.

Mellanpaket

12 timmar
5100 kr
  • Inkl moms efter RUT
Populär

På en och en halv dags arbete hinner vi göra mycket. Du väljer var du vill att vi ska sätta in våra krafter. Klippa häck, plantera perenner eller formklippa buskar?

Stora paket

20 timmar
7200 kr
  • Inkl moms efter RUT
PRISVÄRT

Passa på att göra en totalröjning av trädgården, förbered vårens ankomst. På tolv timmar hinner vi lägga grunden för en vacker trädgård.

Så här går det till

Uppskatta tiden du tror det behövs och välj ett passande paket
Vi går igenom uppdraget tillsammans med en trädgårdsmästare
Alla typer av trädgårdsarbetet ingår
Inköp som jord, täckbark, plantor eller transporter till återvinningstationer tillkommer
Märker du att tiden för ditt valda paket är för knapp, plussar vi på timmar till fortsatt låga priser
Utnyttja RUT-avdraget. Som privatperson betalar du halva priset av arbetskostnaden.
Avdraget sker direkt på fakturan

Små projekt eller hela trädgårdar

En trädgård är ett livsprojekt lika läkande och spännande som utmanande. Men kom ihåg att även små projekt kan bli lättare att genomföra om vi är med och bidrar. Att städa bort gamla löv, luckra upp i rabatterna och kratta gångar kan många gånger räcka för ett städat helhetsintryck.

.

Moment inom Trädgårdsskötsel Sollentuna:

Trädgårdsarbete Sollentuna

Helhetsintrycket när du besöker en fastighet handlar om att papperskorgarna är tömda, gångarna sandade, eller fria från is och snö på vintern. På sommaren ska gräset vara klippt, gångarna krattade och rensade från ogräs.
I markskötsel Sollentuna, trädgårdsskötsel Sollentuna och trädgårdsarbete Sollentuna kan rabatterna följa årstiderna med friska växter och säsongens blommor, trädgårdsmöbler monteras och oljas om våren. Det kan ta tid att få allt på plats, men arbetet lönar sig på flera sätt. Den omsorg vi på Norden erbjuder ger en känsla av värde och värdighet.

Vi har valt att handla blommor och växter hos GustavsHills Handelsträdgård.

Professionell häckklippning Sollentuna

Vi har lång erfarenhet av professionell häckklippning Sollentuna, oavsett årstid. Vi fixar allt från planering till förberedelse för årstidsväxlingar, rensar ogräs, klipper gräs, ansar buskar och klipper häckar.

Trädgårdsarbete Sollentuna

I markskötsel Sollentuna, trädgårdsskötsel Sollentuna och trädgårdsarbete Sollentuna kan allt från att gödsla, kalka gräsmattor och lagar sprickor och hål i mark och material ingår. Vi tar hand om utemöbler, grillar och gemensamhetsytor. Vi håller rent från skräp, både naturens eget och det som besökare lämnar. Markskötsel Sollentuna ser till att utomhusmiljön i ett helt område ska se fräscht och propert ut varje dag, året runt.
Många som månar om en fastighets värde fokuserar endast på det som finns innanför husets väggar, men det första som möter en besökare är allt utanför entrén. Gräs, träd, staket, plattlagda gångvägar, grus- eller asfaltsgångar, terrasser och trätrallar. Allt går att lyfta till nästa nivå. Helheten består av detaljer. Detaljer som behöver kontinuerlig tillsyn och uppfräschning.

Vi på Nordena lägger stort fokus på noggrannhet och detaljer när vi utför markskötsel åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Låt oss hålla er utomhusmiljö snygg och omskött – året runt!

Vad innebär markskötsel?

Markskötsel Sollentuna och trädgårdsskötsel Sollentuna innebär att entréer, lekplatser, gångvägar, gräsytor, träd, rabatter och andra ytor som tillhör fastigheten sköts om. Vi utför markskötsel till fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar och företag. Vi har gedigen erfarenhet och kunskap om att sköta om utomhusmiljöer och kan skräddarsy en lösning som passar era behov och önskemål.

Mer om professionell trädgårdsskötsel på Slu.se.
Mer om trädgårdshistorisk forskning på gardenhistoryforum.org 
På skatteverkets sida kan du läsa om regler för rutavdrag för trädgårdsskötsel.

Trappstädning Sollentuna

Varje bostadsrätt är unik, därför erbjuder vi unika lösningar beroende på vad just din förening behöver. Men vi tummar aldrig på kvaliteten. För oss innebär en välstädad och välskött trappuppgång den främsta trivselfaktorn. Det bidrar till trygghet och hemkänsla för alla som bor i fastigheten. Dessutom ger det ett gott första intryck för besökare. Genom att erbjuda regelbunden trappstädning Bromma, kan vi bidra till att minskar risken för slitage och skador på din fastighets material och ytor. Vi anpassar våra tjänster efter varje fastighet. Trappstädning Sollentuna innebär att alla ytor i hissar, entréer, trapphus, gemensamma ytor som bastu, tvättstuga, soprum och förvaringsutrymmen för cyklar och förråd moppas, rengörs och torkas på ett sätt som håller miljön skinande ren och fräsch.
Vi erbjuder kontinuerlig trappstädning till fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar och företag.