Trappstädning Bromma

"Trapphusen är alltid i toppskick efter att han
har varit här och städat"

Vår förening (BRF Tele) använder sig av Nordena Entreprenad.
Vi är supernöjda med Elias som är den som har hand om städningen i vår BRF.
Jag träffar honom varje onsdag och har gjort senaste året och har aldrig någonsin stött på en så genuint genomsnäll, trevlig och glad person som Elias och jag älskar att han tar sig tid att prata med alla grannar han träffar.
Han sprider verkligen positivitet omkring sig och smittar av sin sköna inställning till livet och utför ett exemplariskt och noggrant städjobb.

trappstädning Bromma

Städmoment trappstädning:

I Nordenas fastighetsskötsel ingår:

Kontakta oss i dag – vi håller er trappuppgång hel och ren!

Skicka en offertförfrågan till oss redan i dag. Vi svarar inom ett dygn och bokar in ett personligt möte där vi går igenom era behov och önskemål. Därefter återkommer vi inom kort med ett skräddarsytt offertförslag.

Recensioner

Vi har anlitat Nordena för snöröjning och gräsklippning i tre år. Sedan oktober 2023 sköter de även städningen i våra 11 portar. Det fungerar mycket bättre än tidigare. De är noggranna, byter moppar ofta, torkar av räcken och ser till att det blir rent och fräscht.

Vi hittade Nordena genom att tips från en kompis som är fastighetsskötare i en stor bostadsförening. Allt har fungerat bra sedan start. Vi har god kommunikation, det är bara att ringa dygnet runt, så svarar de i telefonen.
Vår bostadsrättsförening består av tre hus som ramar in tre gröna innergårdar med buskar och träd. För oss har det varit viktigt att de kommer och plogar så fort det faller snö och det har de gjort. Detsamma gäller gräsklippning, de kommer när det behövs, inte när gräset är torrt och det inte växer så mycket.

Peter, styrelsemedlem i brf Akvamarinen 3 i Solberga med 66
lägenheter och 11 portar.

Visa mer...

Vi är en stor bostadsrättsförening som har anlitat Nordena sedan 2017 för trappstädning. De började med markskötsel, trädgårdsskötsel och snöskottning, vilket de gjorde så bra att de fick ta över trappstädningen.

Både som uppdragsgivare och boende är jag och föreningen nöjd. Personalen våttorkar trapphusen varje vecka med en modern mopp, som de byter tre gånger. Smutsen dras inte med ner. Det är alltid rent och fräscht, trots att det springer mycket folk här.
Just har vi hantverkare som rör sig i trapphuset, ändå är det rent. Jag uppskattar personalen, vilket betyder mycket för mig. De är vänliga och ger sig tid att prata en stund när man passerar.
Gregor Zevgaras som startade företaget för 20 år sedan är mycket mån om sina kunder. Även om vi är en stor förening, behandlas vi personligt. Ibland går vi och tar en kaffe. Jag har rekommenderat Nordena till många jobb och alla mina kontakter har varit nöjda med deras arbete. De är riktigt bra.

Jimmy,  20 år fastighetsskötare i brf Tele med 516 lägenheter.

Visa mer...

Vi är en stor förening och Nordena sköter allt prickfritt sedan åtta år tillbaka. För mig är det viktigt att företaget sköter sina åtaganden utan krångel. Nordena är noggranna.

Vi har god kontakt med Gregor, som i sin tur är bra på att arbetsleda sin personal. Han lyckas få alla att förstå hur viktigt det är för de boende att det är rent i trapphuset, att gräset är klippt, trädgården fin och snön röjd när det är vinter.
Först fick de uppdraget att sköta trädgårdytorna, sedan snöröjning. Eftersom vi var nöjda med det fick de ta över trappstädningen.
Trappstädningen är en tuff uppgift i 22 hus och 59 portar. Nordena har behållit sitt uppdrag trots hård konkurrens och trots att nästan hela styrelsen är utbytt. Att ha samma bolag i åtta år är nog ovanligt i den här branschen. Det visar hur nöjda vi är.

Johnny, arbetsledare och fastighetsskötare brf
Tellusborg i 20 år.

Visa mer...

Vi har från start haft en tydlig och bra dialog med Nordena. De anpassar sig efter våra behov, är flexibla när vi vill ha extra arbete utfört. Vår verksamhet är igång dygnet runt. Det krävs det rutiner som fungerar för alla, så att medarbetare och kunder alltid får ett bra första intryck av företaget.

Silex är specialiserade på tekniklösningar och mjukvaruutveckling och tecknade avtal med Nordena när vi köpte fastigheten för ett år sedan.
Då startade med att göra ett fantastiskt jobb med buskar och träd. Nu ser det jättefint ut när man anländer till vårt företag. Medarbetare och kunder får ett bra intryck av oss som företag. Det ska vara trevligt att komma till jobbet och nu möts alla som kommer hit av en välskött omgivning.

Anna

Visa mer...

Hela StorStockholm

Vi erbjuder våra tjänster inom trappstädning i princip hela Storstockholm:

Bromma