Trappstädning Hägersten

Första intrycket består

Det är med glädje vi tar oss an det nya uppdraget för trappstädning Hägersten. Denna gång i bostadsrättsföreningen Tele. Med entréer är det som med människor. Det tar bara någon sekund att bilda sig ett första intryck av en fastighet när vi stiger innanför porten. Det är just det där första intrycket som har en tendens att dröja sig kvar. Därför tackar vi för förtroendet.

Vårt nya uppdrag

nordena trappstadning hogersten

bostadsrättsföreningen Tele har vi uppdraget att städa kontinuerligt. Våra professionella medarbetare ska se till att entrén, trapphuset och övriga gemensamma ytor i bostadsrättsföreningen ger ett bländande rent och fräscht intryck, oavsett väder och årstid. Vi vet att trapphuset i en fastighet har en avgörande betydelse för alla som bor i huset. Och för de personerna kommer att bo i lägenheterna vid framtida byten och försäljningar.

Öka värdet på fastigheten

Känslan av krispig fräschör är lika viktig för de boende som för alla som kommer på besök till fastigheten. Hyr bostadsrätten ut lokaler för näringsidkande, kanske vissa arbetar där, eller besöker ett kontor. Alla som kommer och går i ett hus ska trivas redan från första ögonblicket. När lamporna blänker och anslagstavlor och hisspeglar är fläckfria, betyder det att någon månar om huset. Upplevelsen av helt och rent är värdefull. En känsla av trygghet infinner sig. Vi erbjuder trappstädning Hägersten, regelbundet utförd på ett fackmannamässigt vis till fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar och företag.

När det är rent, fräscht och doftar gott påverkar det alla sinnen positivt. Det ger ett välkomnande intryck och adderar värde till hela fastigheten. Dessutom kommer regelbunden trappstädning Hägersten att minska risk för slitage och skador på golv och andra ytor. När grus och damm åker ut innan det satt sig i springor, och skrymslen, får smutsen inte fäste att gro.

Trappstädning Hägersten omfattar alltid rengöring av alla ytor i entré och trappuppgång. Det sopas, moppas, görs rent och torkas rent. Trappstädning Hägersten känns inte bara precis när det är klart. Känslan av fräschör stannar kvar länge tills det är dags för nästa städpass. Speglar och lister rengörs, ledstänger torkas, fläckar tas bort från entrédörrar, väggar och andra ytor, tvättstugan rengörs och allt blir rent. Städningen utförs enligt konstens alla regler, med material och metoder som är skonsamma mot såväl material som miljö.

Bostadsrätt satsar på trappstädning Hägersten

En bostadsrättsförening som valt att anlita oss för trappstädning är Tellus som ligger
i Hägersten. Beställarna har från start insett vikten av att investera i kvalité för att bibehålla trivsel och minimera risken för skador på golv, väggar och detaljer som finns i fastighetens entré och trapphus.

Föreningen ville helt enkelt vara säkra på att alltid mötas av en välskött och städad trappuppgång och en entré som känns representativ för bostäderna i fastigheten. Genom trappstädning Hägersten får de nu kontinuerlig och professionell städning i alla gemensamma utrymmen.

I likhet med andra kunder ville vil Tellus bevara värdet och minska slitaget på material i gemensamma utrymmen. Föreningen månar om sin fastighet ur ett bevarandeperspektiv. För dem är trygghet och trivsel viktigt och då är känslan av att ha rena, fräscha utrymmen en viktig parameter.

Varje byggnad är unik

nordena trappstaddning 52

I vår filosofi ingår att vi ser varje byggnad som unik, vilket gör att vi anpassar vårt erbjudande efter varje uppdrag. Finns det till exempel känsliga material garanterar vi att våra medarbetare har rätt kunskap. De riskerar inte att skada något genom att använda fel material eller fel metod.

Trappstädning Hägersten

När en fastighets gemensamhetsytor i form av entréer, trappor, hissar, tvättstugor, soprum och ramper ska städas, är det viktigt att arbetet utförs professionellt av erfarna lokalvårdare. Trappstädning Hägersten är inget undantag. För oss är detaljerna i centrum.
Noggrannhet bygger ofta på att den som utför städningen har erfarenhet och kan knepen för att få till det där lilla extra, det som verkligen gör skillnad. Det handlar om effektivitet i kombination med omsorg. Våra medarbetare har lång erfarenhet av fastighetsservice och trappstädning Hägersten. Vi gör allt med omsorg och ser till att inga ytor glöms bort. Vi anpassar vårt erbjudande till varje fastighet. Prata gärna med oss, så hittar vi en lösning som passar just din bostadsrättsförening eller ditt företag.

Vad kostar trappstädning Hägersten?

Kostnaden för trappstädning beror på fastigheten det gäller. Är det en eller flera byggnader? Hur stor är den? Hur många kvadrat är de gemensamma ytorna. Kontakta oss så tar vi fram en offert som passar behov och önskemål.
Nordena Entreprenad AB utför trappstädning runt om hela Stockholm, bland annat trappstädning Hägersten.

Vad innebär Trappstädning Hägersten?

När vi städar en fastighet lämnas inget åt slumpen. Vi gnuggar lite extra på handtag och ledstänger, ser till att glaset blänker och att det inte ligger grus, damm eller smuts kvar i springorna. Allt som ligger och skräpar tar vi bort (naturligtvis slänger vi inte saker och ting som uppenbart har ägare. Vi anpassar alltid våra hjälpmedel efter byggnad och säsong. Trappstädning är i viss mån säsongsberoende, med allt vad det innebär av löv, jord, grus och skräp från naturen. Därför är kontinuitet och erfarenhet bra för all städning, även trappstädning Hägersten.

Trappstädning Hägersten innebär att vi städar entré, trapphus, hiss eller hissar om det finns flera. Vi gör rent i tvättstugan och kan även erbjuda översyn och underhåll av gemensamma utrymmen såsom soprum, fläktrum och vinds- och källarförråd. Vi tar breda uppdrag, där trappstädning kan vara hela eller delar av vår överenskommelse. Trappstädning Hägersten kan även omfatta fastighetsunderhåll. Prata med oss, allt är möjligt för dig som månar om en fastighet alla dagar i veckan.

Fördelar med trappstädning

Det finns många fördelar med att se till att trappstädning utförs regelbundet i fastigheten

  • Bra trappstädning höjer standarden och därför också värdet på fastigheten.
  • En välskött trappuppgång är inte bara en trevlig syn utan ökar också livslängden på ytor och material i fastigheten.
  • Att en fastighet underhålls och städas regelbundet är nödvändigt för att öka trivseln och helhetsintrycket för såväl boende som besökare. Det är också viktigt för hållbarheten av byggnaden och utomhusmiljön.

Städning och underhåll med kvalitetsgaranti

I samtliga affärsområden erbjuder vi även kvalitetsgaranti. Idag är våra kunder allt från bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och kontor till butiker och byggarbetsplatser.

Trappstädning Hägersten – hållbart och bra för miljön

Oavsett om det handlar om trappstädning Hägersten, kontorsstädning, fönsterputs eller mattvätt garanterar vi rena miljöer utan att använda skadliga kemikalier.

Detsamma gäller för vårt nya uppdrag i Hägersten. När vi utför trappstädning Hägersten för bostadsrättsföreningen Tellus, använder vi endast miljövänliga medel och metoder. Att tänka på miljön och använda sig av klimatsmarta, nedbrytbara rengöringsmedel, miljövänlig fönsterputs och städredskap i naturmaterial är ett medvetet val.

Vi värnar om planeten

Våra medarbetare har kompetensen som krävs för att arbeta på ett sätt som skonar miljön, men som är effektivt och ger bra resultat. Det blir skinande rent och fräscht när vi genomfört trappstädning Hägersten, eller på en annan ort.

Vi värnar om planeten

Våra kunder brukar säga att de upplever oss som en perfekt samarbetspartnern för allt rörande fastighetens skötsel och underhåll.

Skicka en offertförfrågan till oss redan i dag.