Trappstädning Södermalm

Tillsammans bidrar vi till att göra Södermalms entréer och trapphus välmående och fina.

Nordena 07 1

Vi erbjuder bland annat hjälp med:

Trappstädning Södermalm

Vid trappstädning behöver alla ytor städas noggrant och ses över kontinuerligt. Vi på Nordena har lång erfarenhet av fastighetsservice och trappstädning på Södermalm. Vi utför fastighetsstädning omsorgsfullt och fackmannamässigt och ser till att inga ytor glöms bort. Prata med oss så kommer vi fram till en lösning som passar era behov.

Vad kostar trappstädning?

Priset för fastighetsstädning beror på vilken fastighet ni har, hur stor byggnaden och era gemensamma ytor är. Kontakta oss för att få ett prisförslag anpassat efter just era behov!

Nordena Entreprenad AB utför trappstädning runt om hela Stockholm, bland annat trappstädning Södermalm.

Vad innebär fastighetsservice på Södermalm?

Fastighetsstädning innebär att alla gemensamma utrymmen i en fastighet underhålls, städas och ses över med jämna mellanrum. Såväl invändigt som utvändigt. Vi städar bland annat trapphus, hiss och tvättstuga för en trivsam miljö samtidigt som vi motverkar slitage. Även utrymmen såsom soprum, fläktrum och vinds- och källarförråd underhålls.

Fördelar med trappstädning

Det finns många fördelar med att se till att trappstädning utförs regelbundet i fastigheten:

Städning och underhåll med kvalitetsgaranti

På Nordena använder vi alltid effektiva och miljövänliga metoder vid trappstädning på Södermalm. När vi städar och underhåller fastigheter, och vi erbjuder alla våra kunder kvalitetsgaranti. Bland våra kunder hittar du bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och kontor. De ser oss som den perfekta samarbetspartnern för allt rörande fastighetens skötsel och underhåll.

I Nordenas fastighetsskötsel ingår:

Trappstädning Södermalm

Kontakta oss i dag – vi håller er trappuppgång hel och ren!

Skicka en offertförfrågan till oss redan i dag. Vi svarar inom ett dygn och bokar in ett personligt möte där vi går igenom era behov och önskemål. Därefter återkommer vi inom kort med ett skräddarsytt offertförslag.