Låt oss hålla rent i ditt trapphus

Referenser

Balmain är en av Stockholms mest exklusiva salonger. Självklart är det viktigt för oss att ge ett fräscht och rent intryck. Vi är jättenöjda med Nordena.

Salongen är elegant inredd med svart trägolv. Snyggt men knepigt eftersom allt syns direkt. Det är ett svårt golv, som lätt blir smutsigt. Men vi tycker golvet håller sig rent länge efter det att Nordena varit här.
Samtidigt gör de alltid det lilla extra, som till exempel att ta disken och tvätta handdukarna. Vi upplever att de anstränger sig. Det uppskattas av oss som jobbar här. Det är superbra.

Wilma

Visa mer...

Vi har anlitat Nordena i åtta år och alltid varit nöjda. För oss är det viktigt att de inte städar på dagarna när vi arbetar och tar emot kunder. De städar hos oss på helgerna. Det är rent när vi kommer till jobbet för att ta oss an en ny vecka.

Vi är en webbyrå i Stockholm som arbetar med utveckling och förvaltning av webbplatser för många högprofilerade kunder. Våra lokaler måste representera den kvalitet vi står för. Känslan av att det är rent och fräscht är självklar del i det.

Erik

Visa mer...

Vi har från start haft en tydlig och bra dialog med Nordena. De anpassar sig efter våra behov, är flexibla när vi vill ha extra arbete utfört. Vår verksamhet är igång dygnet runt. Det krävs det rutiner som fungerar för alla, så att medarbetare och kunder alltid får ett bra första intryck av företaget.

Silex är specialiserade på tekniklösningar och mjukvaruutveckling och tecknade avtal med Nordena när vi köpte fastigheten för ett år sedan.
Då startade med att göra ett fantastiskt jobb med buskar och träd. Nu ser det jättefint ut när man anländer till vårt företag. Medarbetare och kunder får ett bra intryck av oss som företag. Det ska vara trevligt att komma till jobbet och nu möts alla som kommer hit av en välskött omgivning.

Anna

Visa mer...

Vi är en stor förening och Nordena sköter allt prickfritt sedan åtta år tillbaka. För mig är det viktigt att företaget sköter sina åtaganden utan krångel. Nordena är noggranna.

Vi har god kontakt med Gregor, som i sin tur är bra på att arbetsleda sin personal. Han lyckas få alla att förstå hur viktigt det är för de boende att det är rent i trapphuset, att gräset är klippt, trädgården fin och snön röjd när det är vinter.
Först fick de uppdraget att sköta trädgårdytorna, sedan snöröjning. Eftersom vi var nöjda med det fick de ta över trappstädningen.
Trappstädningen är en tuff uppgift i 22 hus och 59 portar. Nordena har behållit sitt uppdrag trots hård konkurrens och trots att nästan hela styrelsen är utbytt. Att ha samma bolag i åtta år är nog ovanligt i den här branschen. Det visar hur nöjda vi är.

Johnny, arbetsledare och fastighetsskötare brf
Tellusborg i 20 år.

Visa mer...

Vi är en stor bostadsrättsförening som har anlitat Nordena sedan 2017 för trappstädning. De började med markskötsel, trädgårdsskötsel och snöskottning, vilket de gjorde så bra att de fick ta över trappstädningen.

Både som uppdragsgivare och boende är jag och föreningen nöjd. Personalen våttorkar trapphusen varje vecka med en modern mopp, som de byter tre gånger. Smutsen dras inte med ner. Det är alltid rent och fräscht, trots att det springer mycket folk här.
Just har vi hantverkare som rör sig i trapphuset, ändå är det rent. Jag uppskattar personalen, vilket betyder mycket för mig. De är vänliga och ger sig tid att prata en stund när man passerar.
Gregor Zevgaras som startade företaget för 20 år sedan är mycket mån om sina kunder. Även om vi är en stor förening, behandlas vi personligt. Ibland går vi och tar en kaffe. Jag har rekommenderat Nordena till många jobb och alla mina kontakter har varit nöjda med deras arbete. De är riktigt bra.

Jimmy,  20 år fastighetsskötare i brf Tele med 516 lägenheter.

Visa mer...

Nordena började arbeta med våra uppdrag 2017. Vi är en stor förening, med höga krav. Många människor passerar varje dygn, det är mycket att hålla rent, varje vecka, året runt.

Till en början fick Nordena markskötsel och trädgårdsskötsel genom en upphandling. Vi utökade snart uppdraget till snöröjning och trappstädning. För mig var det viktig att det alltid går att få tag i Gregor som är ansvarig. Han svarar alltid i telefonen, eller hör av sig tillbaka snabbt och kommer gärna förbi på en kopp kaffe.
Norden är ett personligt företag som noggrant utför alla sysslor. Behövs något extra arbete utföras är det inga problem. Vi har haft många snöröjare, men Gregor är i en klass för sig. Han förstår att han behöver investera i maskiner och material som gör att företaget kan leverera på topp. Den nya snöröjningstraktorn är ett exempel på det.
Personalen är jättebra. Jag är imponerad över att Gregor hittar så duktiga personer. Dessutom är han inte rädd för att själv hugga in.

Rita, fd kanslist på föreningskontoret i BRF Tele i Hägersten
som omfattar 30 hus, 84 portar och 516 lägenheter

Visa mer...

Vi har anlitat Nordena för snöröjning och gräsklippning i tre år. Sedan oktober 2023 sköter de även städningen i våra 11 portar. Det fungerar mycket bättre än tidigare. De är noggranna, byter moppar ofta, torkar av räcken och ser till att det blir rent och fräscht.

Vi hittade Nordena genom att tips från en kompis som är fastighetsskötare i en stor bostadsförening. Allt har fungerat bra sedan start. Vi har god kommunikation, det är bara att ringa dygnet runt, så svarar de i telefonen.
Vår bostadsrättsförening består av tre hus som ramar in tre gröna innergårdar med buskar och träd. För oss har det varit viktigt att de kommer och plogar så fort det faller snö och det har de gjort. Detsamma gäller gräsklippning, de kommer när det behövs, inte när gräset är torrt och det inte växer så mycket.

Peter, styrelsemedlem i brf Akvamarinen 3 i Solberga med 66
lägenheter och 11 portar.

Visa mer...

Trappstädning Stockholm

Hemligheten bakom professionell trappstädning är viljan att behålla dig som kund länge. Vi startade för 20 år sedan och har lång erfarenhet av kundvård, personalvård, metoder och eknisk utveckling inom vårt område.

Oavsett storlek på uppdrag är vi noggranna och trevliga. Det gör att många uppdrag vuxit med tiden. Vi visar att det går att lita på oss, att vi är ekonomiskt lönsamma och transparenta.

Idag erbjuder vi trevlig, kunnig personal. Alla lika fokuserade på att hitta kundens bästa lösning.

Välkommen med din offertförfrågan.

En välstädad och välskött trappuppgång är viktigt för trivseln och tryggheten för boende och bidrar till ett gott första intryck för besökare. Regelbunden trappstädning innebär även att man minskar risken för slitage och skador på fastighetens ytor. Vi vet att varje byggnad är unik och anpassar därför våra tjänster efter varje fastighet. Hos oss får ni en skräddarsydd lösning som passar er fastighet och era behov.

Trappstädning innebär att alla ytor i entré och trappuppgång sopas, moppas, rengörs och torkas rent. Det behöver utföras regelbundet för att hållas i gott skick och för att säkerställa trivseln och tryggheten hos boende. Vi erbjuder kontinuerlig trappstädning till fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar och företag.

nordena trappor traneberg

Vi erbjuder bland annat hjälp med:

Kontakta oss i dag – vi håller er trappuppgång hel och ren!

Skicka en offertförfrågan till oss redan i dag. Vi svarar inom ett dygn och bokar in ett personligt möte där vi går igenom era behov och önskemål. Därefter återkommer vi inom kort med ett skräddarsytt offertförslag.

Till vem riktas trappstädning i Stockholm?

Trappstäding från Nordena i Stockholm riktas till verksamheter av olika slag. Under alla år som vi levererat denna tjänst i regionen har vi arbetat med organisationer i både varierande storlekar och branscher. Av naturliga skäl är de vanligaste organisationerna att teckna den här typen av tjänster bostadsrättsföreningar och fastighetsägare/-förvaltare. Helt enkelt de som ansvarar för skötseln av en fastighet.

Vilket intervall på trappstädning i Stockholm?

Behovet av trappstädning kan variera kraftigt beroende på den specifika fastigheten i Stockholm. Därmed påverkas också vår rekommendation kring intervall för tjänsten. Svaret på frågan är helt enkelt: Det beror på ett par komponenter. Bland annat är en viktig beståndsdel hur stor fastigheten och trapphuset är. Detta svarar inte bara på hur stora ytor måste städas utan kan också vittna om hur många som passerar genom fastigheten dagligen. Det är nämligen en annan komponent som avgör hur ofta trappstädning i Stockholm bör ske. Hur många fötter smutsar egentligen ner trapphuset, och hur ofta? När ni kontaktar Nordena i Stockholm för trappstädning tar vi hänsyn till dessa komponenter när vi föreslår intervall. I samråd med kunden kommer vi fram till en lösning som passar för alla. I ett normalstort bostadshus brukar en gång i veckan vara en vanlig tid. Detta beror också på årstid, då nedsmutsningen kan ske snabbare under vinterhalvåret.

Vad ingår vid trappstädning i Stockholm?

Precis som med alla andra städtjänster som vi på Nordena i Stockholm utför så sker trappstädningen utifrån de förutsättningar som fastigheten i fråga har. Däremot finns det ett antal moment som alltid ingår i tjänsten. Dessa är:

Sopning

Fuktmoppning

Spegelrengöring

Entréstädning

Dammtorkning

Avfläckning av anslagstavlor

Tvättstugestädning

Hisstädning

Varför trappstädning?

Det finns flera anledningar till varför det är en bra idé att anlita professionell och regelbunden trappstädning. En aspekt som är viktig att betona är att trapphuset faktiskt är det första intrycket av insidan av en fastighet. Att göra denna miljö så trivsam som möjlig är av intresse för alla. Boende eller arbetande i byggnaden får ett gott första intryck när de kommer till hemmet eller arbetsplatsen. Samma känsla gäller förstås också när de lämnar byggnaden. Trappstädning kan alltså bidra till en ökad känsla av trivsel, och därmed välmående, för de som bor eller besöker fastigheten i Stockholm. Detta är värt mycket! Man ska också komma ihåg att ett välstädat trapphus höjer upplevelsen av fastigheter för andra typer av intressenter. Ett exempel är förstås människor som besöker en bostadsrättsförening för att gå på visning av en bostad. Med ett gott första intryck, tack vare trappstädning i Stockholm, kan intresset stiga och indirekt även värdet på såväl enskild bostad som fastighet stiga. Liknande poäng kan göras för fö

Hur fungerar trappstädning för en brf?

Den vanligaste typen av kunder för trappstädning i Stockholm bostadsrättsföreningar. På Nordena har vi många års erfarenhet av just den här typen av arbeten. Vi vet vad som krävs för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Ett viktigt och tidigt steg i rätt riktning är dialog. Detta är en central aspekt i alla samarbeten vi har och städprojekt för brf:er är inget undantag. När ni tar kontakt med oss angående trapphusstädning i Stockholm börjar vi med att ha anordna ett möte. Under mötet fastslår vi hur behoven ser ut, vilka förväntningar och förhoppningar som finns från er sida samt hur dessa kan införlivas. Utifrån det första mötet (som förstås är kostnadsfritt) så skickar vi en offert där kostnader, omfattning och intervall tydligt framgår.

Vad blir kostnaden för trappstädning i Stockholm?

Kostnaden för trappstädningen i er fastighet i Stockholm beräknas utifrån ett antal komponenter. Den grundas bland annat på storleken på fastigheten och, därmed, hur många trapphus och våningar det är tal om. För att veta ett exakt pris på städtjänsten: Kontakta oss och begär offert! Vi erbjuder gratis kostnadsförslag till alla som är intresserade av våra tjänster inom trappstädning i Stockholm.

Vilka städtjänster, förutom trappstädning i Stockholm, erbjuder Nordena?

Det korta svaret är: Många. Nordena är ett heltäckande städ- och serviceföretag som verkar i hela huvudstadsregionen. Förutom de tjänster inom trappstädning som vi erbjuder företag och organisationer bemöter vi behov – för såväl privatpersoner och verksamheter – inom en lång rad olika områden. Fastighetsservicen, inom vilken trappstädning är ett moment, är en av våra mest omfattande paraplytjänster. Här kan fastighetsägare, fastighetsförvaltare och brf:er få hjälp med en stor variation av tjänste.r Det kan handla om städning av faciliteter. Det kan handla om trädgårdsskötsel, markskötsel och fönsterputsning. Under vinterhalvåret hjälper vi till med snöröjning och vi hjälper även till med alltifrån möbelmontering till klottersanering. Ja, ni förstår – Mycket täcks in under de tjänster vi erbjuder inom fastighetsservice och trappstädning i Stockholm. Om vår fastighetsstädning med trappstädning är ett ben av vår verksamhet så utgör vår städservice det andra. Vi erbjuder många olika städtjänster till olika typer av kunder. Privatpersoner kan anlita oss för regelbunden och skräddarsydd hemstädning. Precis som med trappstädning i Stockholm anpassas denna tjänst efter de behov som finns. Vårt team har många års erfarenhet och kan utföra en lång rad städ- och servicemoment. Det enklaste sättet att ta reda på hur en sådan tjänst skulle kunna se ut och vad det skulle kosta är att begära offert. Privatkunder erbjuds också tjänster inom storstädning och flyttstädning. Under vår städservice riktas flertalet av tjänsterna just mot företag, organisationer och föreningar. Teamet på Nordena utför dagligen dessa tjänster hos olika typer av verksamheter. Det rör sig exempelvis om städning av butiker, städning av skolor och städning av sjukhus och andra vårdinrättningar. Vi är också stolta över att kunna erbjuda städtjänster till hotell, byggarbetsplatser, restauranger, köpcentrum och kontor. Med andra ord kan man lugnt säga att vi hjälper de som hjälpas behöver. Inga uppdrag är för stora eller för små för oss på Nordena. Oavsett om det gäller trappstädning i Stockholm och/eller andra tjänster så gör vi jobbet och levererar bästa möjliga resultat. Låter det bra? Begär offert på trappstädning eller annan tjänst för ditt företag i Stockholm redan idag!

Trapphusstädning från Nordena i Stockholm

Har du bestämt dig för att låta Nordena sköta din trappstädning i Stockholm? Då har du fattat ett bra beslut! Vi tillhör nämligen ett av de företag i hela regionen som har störst och bredast kompetens när det kommer till denna städtjänst. Vårt team vet vad som krävs för att arbetet ska genomföras på rätt sätt – från början till slut. Vi vill passa på att presentera oss närmare, så att du får en tydlig bild av vad du kan vänta dig när du blir kund hos oss. I denna text kommer vi att gå in på hur trappstädningen i Stockholm går till i praktiken. Vi kommer också att beskriva hur vi på Nordena bygger trygga kundrelationer och tillämpar schyssta villkor i alla tjänster. Slutligen kommer vi också att beskriva hur det går till när vi bestämmer hur din trappstädning i Stockholm ska utformas.

Höga städresultat

Vi tummar aldrig på kvaliteten när det kommer till trappstädning i Stockholm. Detta är en stark bidragande faktor till att vi blivit ett av regionens mest anlitade och välrenommerade städföretag inom denna tjänst. För att extra cementera tryggheten för kunden så erbjuder vi, som certifierad städfirma, goda garantier. Detta gäller för alla tjänster och alla kunder, stora som små företag, inom alla branscher. Vi ser till att göra jobbet på bästa möjliga sätt, helt enkelt!

God dialog

På Nordena är vi övertygade om att alla goda kundrelationer bygger på god kommunikation mellan företag och kund. Här är trappstädning i Stockholm inget undantag. Vi ser därför till att alltid föra god, nära och transparent dialog med alla kunder – privatpersoner såväl som företag – från första början. Vi presenterar tydliga villkor och uppgifter om kostnad, arbetsomfattning och annan relevant information. Vi ser också till att alltid finnas lättillgängliga för frågor, både över mail och telefon.

Referenser på trappstädning i Stockholm

Nordena tillhör ett av de mest välrenommerade och anlitade företagen inom fastighetsservice i hela regionen. Med 20 års erfarenhet av trappstädning i Stockholm har vi arbetat med många olika uppdrag som vi gärna delar med oss av. Alla som funderar på att anlita oss för denna tjänst är välkomna att ta del av våra referensarbeten inom städning av trapphus.

Begär offert på trappstädning i Stockholm

Funderar du på vad din trappstädning i Stockholm skulle kosta? Då behöver du inte fundera särskilt länge. Fyll i dina uppgifter i vårt kontaktformulär, ange att du vill anlita oss för trappstädning i Stockholm och meddela oss om det finns något särskilt du vill att vi ska veta. Inom ett dygn kommer du att bli kontaktad angående inbokning av fysiskt möte. Under detta möte kan vi närmare gå igenom vad vi kan erbjuda. Vi talar om hur din skräddarsydda trappstädning i Stockholm kan sättas samman och går igenom vilka förväntningar du har på oss.

Det går också bra att begära offert på din trappstädning i Stockholm via telefon på 08-684 19 764!

Trappstädning för trivsammare ytor