Trappstädning söder om Stockholm.

Trappstädning söder om Stockholm

När det gäller trappstädning söder ser vi på Nordena entreprenad AB med glädje fram emot att arbeta med Bostadsrättsföreningen Tellusborgshus för att skapa en ren och välvårdad miljö som medlemmarna alltid kan trivas i. Trapphuset är första insynen en besökare får och ger därför ett positivt första intryck samt bidrar till ökad trivsel för de som vistas där.

Bostadsrättsföreningen Tellusborgshus består av 349 bostadsrättslägenheter fördelade på 22 fastigheter, inalles 59 portar. Vidare finns i föreningen 19 affärshyresrätter, 15 affärsrätter, 1 bostadshyresrätt samt 63 garage.
Deras fastigheter ligger på Valborgsmässovägen, Trettondagsvägen, LM Ericssons väg (ojämn sida), Cedergrensvägen (ojämn sida) samt Pingstvägen (första delen, jämn sida).

Uppdraget med BRF Tellusborgshus omfattar löpande trappstädning och lokalvård av ett sextiotal trapphus. Utöver det innefattar även avtalet löpande markskötsel inklusive trädgårdsskötsel och snöröjning i anslutning till bostadsrättsföreningens gårds- och parkeringsanläggningar.

En välskött trappuppgång är inte bara en trevlig syn utan ökar också livslängden på ytor och material i fastigheten.

nordena trappstaddning 54

Att en fastighet underhålls och städas regelbundet är nödvändigt för att öka trivseln och helhetsintrycket för såväl boende som besökare. Det är också viktigt för hållbarheten av byggnaden och utomhusmiljön.

Vid fastighetsstädning behöver alla ytor städas noggrant och ses över kontinuerligt. Vi på Nordena har lång erfarenhet av fastighetsservice och trappstädning söder om Stockholm. Vi utför fastighetsstädning omsorgsfullt och fackmannamässigt och ser till att inga ytor glöms bort. Prata med oss så kommer vi fram till en lösning som passar era behov.

Nordena 07 1

Vad innebär fastighetsstädning?

Fastighetsstädning innebär att alla gemensamma utrymmen i en fastighet underhålls, städas och ses över med jämna mellanrum. Såväl invändigt som utvändigt. Vi städar trapphus, hiss och tvättstuga för en trivsam miljö samtidigt som vi motverkar slitage. Även utrymmen såsom soprum, fläktrum och vinds- och källarförråd underhålls.

I varje fastighet finns en mängd gemensamma utrymmen som behöver hållas efter för att ge ett trivsamt, fräscht och tryggt helhetsintryck. En del, såsom trapphus, hissar och tvättstugor behöver städas ofta och regelbundet. Andra utrymmen kan behöva städas mer sällan – men ändå regelbundet, till exempel fläktrum, soprum, källarförråd, och vindsförråd. Det viktiga är inga utrymmen glöms bort och att städningen utförs omsorgsfullt och fackmannamässigt. Nordena hjälper er att hålla rent i fastighetens alla utrymmen på ett professionellt sätt. Vi ger alltid garanti på alla tjänster vi utför hos er som kund. Prata med oss så hittar vi en lösning som passar er och er fastighets behov.

Städmoment fastighet:

● Rengöring av entrédörr, räcken och strömbrytare
● Våtrengöring av golv och trappor med speciell såpa för stengolv
● Rengöring av lister
● Skrapgaller och skrapmattor vid entrén töms på grus
● Damning av hissutrymme

Städmoment tvättstuga:

● Våttorkning av golv
● Brunnar, lister och fönsterkarmar tvättas
● Torkning av dörrar och handtag
● Vattenrör och ventilationsrör avtorkas
● Källsortering av förpackningar och plastflaskor från tvättmedel, mjukmedel och dylikt
Nordena 07 4

Pålitlig markskötsel och trädgårdsskötsel

Utöver trappstädning och lokalvård innefattar även avtalet med BRF Tellusborgshus löpande markskötsel inklusive trädgårdsskötsel och snöröjning. Vi på Nordena AB erbjuder alla tänkbara typer av trädgårdsarbeten varje sig det handlar om grundläggande tjänster så som vattning och rensning av ogräs, plantering och skötsel – eller det mer specialiserade tjänsterna såsom trädfällning.
Du kan läsa mer om våra tjänster här.

Vid mark- och trädgårdsskötsel anpassas tjänsterna efter era behov:

  • Plantering och skötsel av träd, buskar, växter och blommor
  • Vattning och rensning av ogräs
  • Trimning av gräs, häckar och slåtter
  • Beskära träd och buskar
  • Vår- och höststäda utemiljöerna
  • Trädfällning, stubbfräs och slyröjning

Nordena 07 5 Nordena 07 6

Städning och underhåll med kvalitetsgaranti trappstädning söder

På Nordena använder vi alltid effektiva och miljövänliga metoder vid trappstädning söder om Stockholm, när vi städar och underhåller fastigheter, och vi erbjuder alla våra kunder kvalitetsgaranti. Bland våra kunder hittar du bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och kontor. De ser oss som den perfekta samarbetspartnern för allt rörande fastighetens skötsel och underhåll.

Vad kostar fastighetsstädning?

Priset för fastighetsstädning beror på vilken fastighet ni har, hur stor byggnaden och era gemensamma ytor är. En offertförfrågan skickar du enkelt här  – vi svarar snabbt och bokar in ett möte så att vi kan diskutera era behov tillsammans.

  •   Gör ytorna riktigt rena & välkomnande
  •   Förlänger livslängden på ytorna